Lythande

Friss topikok

  • team: nekem is nagyon tetszik a dressz (2008.08.14. 00:49) Tornadressz
  • Lythande: Kendra, ha tehetném már ma elköltöznék...:-) :S (2008.08.08. 10:55) Felszállás, menetrend nélkül.
  • K85: Nagyon inspiráló egy városról ilyet olvasni. Szinte kedvet kap az ember, hogy felfedezze és hogy ... (2008.08.07. 17:48) Fény városa

Linkblog

portál

2008.09.16. 21:22 | Lythande | Szólj hozzá!

...A magamról rovatba legalább 5 sort írj és minimum 10 smile-t (ha valami betűkből kirakott ganyit is bemásolsz, még jobb), illetve az alapmondatát ki ne felejtsd, "Ha ismersz ,úgyis tudod milyen vagyok "....vagy a "Life is..." mittudomént.
Képek között mindenképpen legyen egy tükörből készült(lehetőleg sajátkezűleg)kép,ha vakut is használsz, még menőbb..,ezen képek neve kötelezően Én,ha több is van,jöhetnek a bővítmények(kevésbé kreatívak számára: Én1, Én2,...)
Ha nem múltál még el 18,alap,hogy az egyik képen részeg vagy,és lehetőleg sörös vagy röviditalos üveget tartasz a kezedben,a fényképező felé hadonászva(ha részegen alvós,hányós kép is van,ott a helye...)

És ha tizenéves vagy, minimum olyan formádat mutasd a képen, hogy legalább egy harmincas prostinak nézel ki, mert annyira ki vagy festve, és kenve: a saját édesanyád sem ismerne rád...
Születési névnél figyelj oda,a születésed évét kell írni!;) véletlenül sem egy nevet....!

Csajok! Előírás, sőt kifelyezetten  kötelező legalább egy olyan kép, amelyiken a mellek természetellenesen összenyomva látszódnak, ha ehhez még szexi csücsörítés, budzsítás, pléjmétes nézés is társul, még jobb. Aztán legyen legalább 5 kép a legjobb 'foreverfriends'-ekről (havonta cseréld!), mindegyik aláírásaként legyen ott a zárójeles 'L' betű. '(L)' kitétele kötelező akkor is, ha a baráttal, barátnővel készült közös kép feliratán törjük a fejünket. Használjuk még a 'cukker', 'láááw' 'naon', 'oan' és 'szerizlek'-et, ja ...és a "buli előtt"-et majd elfelejtettem.
Ha szakítottál, írj ki naponta sok-sok versidézetet (ha tudsz ilyet), hogy mindenkivel tudasd a fájdalmad. Ha éppen jársz valakivel, akkor is.
És a legfontosabb: naponta írj az üzenőfalra minél több érdektelen és értelmetlen üzenetet, tele helyesírási hibával,  ami csak egy embernek szól, de valójában arra megy ki a játék, hogy mindenki rád figyeljen.

Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://lythande.blog.hu/api/trackback/id/tr29666851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása